Hi, ik ben Ingrid en de trotse eigenaar van Naamkadoos.nl.

Mijn webwinkel is opgericht in 2009, waarin ik ben begonnen met het maken van geboorteschilderijtjes naar aanleiding van de sterrenbeelden. De naam Astrobaby was ook snel gevonden.

In de loop der tijd ben ik me meer gaan richten op kindernaambordjes, kinderkapstokjes, maar ook houtbranden op boomschorsschijven, kinderschilderijtjes en geboortepoppetjes/letterpoppetjes (pegdolls), allemaal met toevoeging van geboortenaam en/of datum. Vandaar de naamsverandering naar Naamkadoos.nl.

Doordat alles handmade is kunnen veel producten naar wens aangepast worden. Ik krijg regelmatig geboortekaartjes binnen waarvan ik kinderkapstokjes of kindernaambordjes maak, maar ook favoriete figuurtjes van u of uw kindje kunnen gemaakt worden. U krijgt hiervan altijd eerst een voorbeeld toegestuurd.

De schilderijen van de knuffels zijn nieuw in het assortiment. Elk kindje heeft altijd wel een favoriet knuffeltje die overal mee naar toe gaat. Als herinnering maak ik een schilderij van deze knuffel met aquarel en fineliner.

Alle producten zijn voorzien van naam, zodat u altijd een uniek en persoonlijk kadootje heeft voor bijvoorbeeld de kraamvisite, verjaardagen of zomaar als kinderkamedecoratie.